Download PDF by Steen Neergaard: ...Blaae som Paafuglens Bryst: Johan Friderich Bergsøes

By Steen Neergaard

ISBN-10: 8771140352

ISBN-13: 9788771140354

Johan Friderich Bergsøe (1841-97), en af de mindre kendte danske malere, foretog sammen med søsteren Clara en Italiensrejse 1867-69. Den berømte bror, forfatteren og zoologen Vilhelm Bergsøe sluttede sig til dem ved ankomsten til Italien. Han var nogle måneder i forvejen rejst derned for at pleje sine dårlige øjne. Døvhed og et fysisk handikap forhindrer ikke Johan Friderich Bergsøe below opholdet i Italien at udvikle sine evner som blomster- og landskabsmaler, og han formår i årene efter hjemkomsten at blive en anerkendt kunstner. De tre søskende Bergsøes fælles oplevelser fremgår af Johan Friderich Bergsøes rejsedagbog, der på charmerende vis beretter om livet blandt skandinaverne i Rom, om jordskælv på Ischia og et sommerophold i Toscana.

Show description

Read Online or Download ...Blaae som Paafuglens Bryst: Johan Friderich Bergsøes rejsedagbog 1867-69 (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Download PDF by Diane Jasmin: Lad kroppen vise vejen: Krop, mad og følelser hænger sammen!

Bogen er en brugsbog til den som lider af bulimi eller tvangsoverspisning. Den er tænkt som en "hjælp til selvhjælp", og som et redskab der kan anvendes, uanset hvor i sin proces guy befinder sig. På levende og inspirerende vis, tages læseren med på en rejse ind i sig selv. En rejse, hvor det bliver muligt at forstå og forløse de bagvedliggende årsager til take a seat misbrug af mad.

New PDF release: Muhammed-tegningerne, demokratiet og sikkerhedspolitikken

Bogen analyserer Muhammed-krisen ud fra et demokratisk og en sikkerhedspolitisk synsvinkel. Muhammed-krisen ses desuden i forlængelse af debatten om muslimer i Danmark siden terrorangrebet på united states d. eleven. nine. 2001. Alf Ross og Hal Koch, der begge er nævnt i den danske demokratikanon, lægger vægt på kompromisvillighed og hensyntagen til mindretal som væsentlige værdier i demokratiet.

Download e-book for iPad: Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter by Lilli Dalila Barucic

Seminar paper from the yr 2015 within the topic historical past Europe - Germany - Postwar interval, chilly battle, grade: 2 p. (german scale), collage of Copenhagen (Engerom), language: Danish, summary: Den vesttyske erindringspolitik og Vergangenheitsbewältigung - landets opgør med et af historiens største katastrofer kan indelles i fireplace faser.

Read e-book online Dodekalitten: Drømmen om Lolerne (Danish Edition) PDF

Denne bathroom er skrevet til alle, der har savnet en samlet fremstilling af projekt "Dodekalitten" på Lolland, som i disse dage har været i gang i 7 år. Det er en subjektiv males også omhyggelig skildring af begivenhederne oplevet af idémanden bag det hele, forfatteren af fortællingen om Lolerne og alle tekster i og om projektet, og ikke mindst komponisten til den musik, som i mere finish to år har fortryllet de besøgende på marken ved Glentehøj.

Additional resources for ...Blaae som Paafuglens Bryst: Johan Friderich Bergsøes rejsedagbog 1867-69 (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

...Blaae som Paafuglens Bryst: Johan Friderich Bergsøes rejsedagbog 1867-69 (Danish Edition) by Steen Neergaard


by Robert
4.5

Rated 4.36 of 5 – based on 35 votes