Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter by Lilli Dalila Barucic PDF

By Lilli Dalila Barucic

ISBN-10: 3668187797

ISBN-13: 9783668187795

Seminar paper from the yr 2015 within the topic heritage Europe - Germany - Postwar interval, chilly battle, grade: 2 p. (german scale), collage of Copenhagen (Engerom), language: Danish, summary: Den vesttyske erindringspolitik og Vergangenheitsbewältigung - landets opgør med et af historiens største katastrofer kan indelles i hearth faser. Den første fase - kaldet section der politischen Säuberung, er kendetegnet ved igangsætningen af afnazificeringsprocessen og forløber fra 1945-1949. Den anden fase - part der Vergangenheitspolitik, er forbeholdt 50’erne hvor mange tidligere aktive tilhængere af NS blev genintegreret i samfundet. Fase tre har titlen Vergangenheitsbewältigung og forløber fra slutningen af 1950’erne til slutningen af 1960’erne og har anerkedelsen af fortiden i centrum. Fjerde og afsluttende fase - Vergangenheitsbewahrung, startede i slutningen af 1970’erne og varer stadig til i dag, den beskæftiger sig med mindet om den nazistiske fortid. Afhandlingen tager hovedsageligt udgangspunkt i sidstnævnte.

Show description

Read or Download Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter 1945 (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Download PDF by Diane Jasmin: Lad kroppen vise vejen: Krop, mad og følelser hænger sammen!

Bogen er en brugsbog til den som lider af bulimi eller tvangsoverspisning. Den er tænkt som en "hjælp til selvhjælp", og som et redskab der kan anvendes, uanset hvor i sin proces guy befinder sig. På levende og inspirerende vis, tages læseren med på en rejse ind i sig selv. En rejse, hvor det bliver muligt at forstå og forløse de bagvedliggende årsager til sit down misbrug af mad.

Muhammed-tegningerne, demokratiet og sikkerhedspolitikken by Jørgen Christensen PDF

Bogen analyserer Muhammed-krisen ud fra et demokratisk og en sikkerhedspolitisk synsvinkel. Muhammed-krisen ses desuden i forlængelse af debatten om muslimer i Danmark siden terrorangrebet på united states d. eleven. nine. 2001. Alf Ross og Hal Koch, der begge er nævnt i den danske demokratikanon, lægger vægt på kompromisvillighed og hensyntagen til mindretal som væsentlige værdier i demokratiet.

Download PDF by Lilli Dalila Barucic: Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter

Seminar paper from the 12 months 2015 within the topic heritage Europe - Germany - Postwar interval, chilly warfare, grade: 2 p. (german scale), collage of Copenhagen (Engerom), language: Danish, summary: Den vesttyske erindringspolitik og Vergangenheitsbewältigung - landets opgør med et af historiens største katastrofer kan indelles i hearth faser.

Get Dodekalitten: Drømmen om Lolerne (Danish Edition) PDF

Denne bathroom er skrevet til alle, der har savnet en samlet fremstilling af projekt "Dodekalitten" på Lolland, som i disse dage har været i gang i 7 år. Det er en subjektiv males også omhyggelig skildring af begivenhederne oplevet af idémanden bag det hele, forfatteren af fortællingen om Lolerne og alle tekster i og om projektet, og ikke mindst komponisten til den musik, som i mere finish to år har fortryllet de besøgende på marken ved Glentehøj.

Additional info for Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter 1945 (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter 1945 (Danish Edition) by Lilli Dalila Barucic


by Thomas
4.3

Rated 4.37 of 5 – based on 6 votes