Download e-book for iPad: Det forbandede hemmelige liv: med PCO (Danish Edition) by Stine Lønbæk

By Stine Lønbæk

ISBN-10: 8776914143

ISBN-13: 9788776914141

Omkring 200.000 kvinder i Danmark lider af PCO. Og de fleste ved det ikke! Har du uønsket hårvækst i ansigtet eller andre steder på kroppen, har du mistet noget af din hårpragt på hovedet, har du rod i din menstruationscyklus, har du måske en fedtpude på maven, som du har svært ved at komme af med, lider du i perioder af en sygelig træthed eller uforklarlige humørsvingninger, lider du af overvægt og har en trang til søde sager eller fastfood, som styrer dig mere, finish du styrer den? Så er du sandsynligvis én af de 200.000 kvinder med PCO.
Og så kan du have stor glæde af at læse denne bog.

Show description

Read Online or Download Det forbandede hemmelige liv: med PCO (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

New PDF release: Lad kroppen vise vejen: Krop, mad og følelser hænger sammen!

Bogen er en brugsbog til den som lider af bulimi eller tvangsoverspisning. Den er tænkt som en "hjælp til selvhjælp", og som et redskab der kan anvendes, uanset hvor i sin proces guy befinder sig. På levende og inspirerende vis, tages læseren med på en rejse ind i sig selv. En rejse, hvor det bliver muligt at forstå og forløse de bagvedliggende årsager til sit down misbrug af mad.

Jørgen Christensen's Muhammed-tegningerne, demokratiet og sikkerhedspolitikken PDF

Bogen analyserer Muhammed-krisen ud fra et demokratisk og en sikkerhedspolitisk synsvinkel. Muhammed-krisen ses desuden i forlængelse af debatten om muslimer i Danmark siden terrorangrebet på united states d. eleven. nine. 2001. Alf Ross og Hal Koch, der begge er nævnt i den danske demokratikanon, lægger vægt på kompromisvillighed og hensyntagen til mindretal som væsentlige værdier i demokratiet.

Download PDF by Lilli Dalila Barucic: Dachau, fra KZ til mindesmærke. Holocausterindring efter

Seminar paper from the yr 2015 within the topic historical past Europe - Germany - Postwar interval, chilly struggle, grade: 2 p. (german scale), college of Copenhagen (Engerom), language: Danish, summary: Den vesttyske erindringspolitik og Vergangenheitsbewältigung - landets opgør med et af historiens største katastrofer kan indelles i hearth faser.

Download e-book for kindle: Dodekalitten: Drømmen om Lolerne (Danish Edition) by Gunner Møller Pedersen

Denne lavatory er skrevet til alle, der har savnet en samlet fremstilling af projekt "Dodekalitten" på Lolland, som i disse dage har været i gang i 7 år. Det er en subjektiv males også omhyggelig skildring af begivenhederne oplevet af idémanden bag det hele, forfatteren af fortællingen om Lolerne og alle tekster i og om projektet, og ikke mindst komponisten til den musik, som i mere finish to år har fortryllet de besøgende på marken ved Glentehøj.

Extra info for Det forbandede hemmelige liv: med PCO (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Det forbandede hemmelige liv: med PCO (Danish Edition) by Stine Lønbæk


by Donald
4.1

Rated 4.55 of 5 – based on 25 votes